Luxe lodges gelegen in Twente

Van voormalige koeienstal naar ruime lodges

Coordinaten

N52 21.575 / E7 01.333

16 meter

van de boomgaard

2649 meter

van het Lutterzand

812 meter

van het Twentepad

Overnachten in een hemelbed of bedstee

Onze lodges bevinden zich in een voormalige koeienstal. Een heerlijke plek om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Na een actieve dag stap je in het bubbelbad, in de infrarood sauna of onder de stortdouche en overdenk je alle opgedane indrukken. Vervolgens kruip je lekker weg onder het helderwitte bedlinnen van het hemelbed of trek je je terug in de bedstee. De bedstee is ook de grote favoriet bij de kinderen. Het is niet alleen een slaapplek, maar het dient ook als hun speelhuisje! Met een lekkere kop koffie van het Nespresso-apparaat of een kopje thee, begin je de volgende dag weer goed.
Iedere lodge beschikt over een goed uitgeruste keuken met vaatwasser en combi-ovenmagnetron. Er zijn twee lodges op de begane grond. Deze hebben beide een eigen terrasje voor de deur. De derde lodge hangt in de stal. De lodges zijn ook ideaal voor gezinnen met kinderen (maximaal 5 personen). De lodges bestaan uit één ruimte en hebben dus geen afsluitbare kamers. Bij aankomst staat er een heerlijk flesje wijn voor je klaar. In verband met allergieën zijn er geen huisdieren toegestaan.

“Vooral zondag was het nog heerlijk weer. Terwijl de kinderen lekker op de boerderij speelden, genoten wij van onze borrel met uitzicht op de weilanden. Met een dikke trui aan, hebben we zelfs ‘s avonds nog buiten gegeten.”

Vera